5.10.2012

Hyviä uutisia

Luna tyttönen kävi silmätarkastuksessa ja silmät ovat terveet! Muutamia ylimääräisiä pehmeitä ripsiä on, mutta ne ovat vakavuusasteeltaan lieviä. Nyt vaan odotellaan juoksuja alkavaksi, joiden suhteen tein tarkempia laskelmia ja edellisistä on kulunut 6kk 3vkoa ja väli on ollut joka kerta 7kk eli kyllä ne sieltä vielä tulee. Odottavan aika vaan on pitkä ;)


Meidän hoitoheppa Tahti

Mun väsymykseenkin löytyi syy... Olen ollut koko viikon flunssassa ja 'fiksuna' alkuviikon töissä, ihan kuutamolla, joten nyt tauti vaan pitkittyy. Mutta kun on uudessa työpaikassa aloittanut, niin ei viitsisi millään olla pois. Viimeisen kuuden viikon aikana olen ollut neljä kipeänä, joten ehkä se on sitten ihan normaalia, ettei jaksa hääriä samanlailla, kun terveenä ja pinnakin voi olla himpun verran lyhyempi... ;D

 Suurin toive on parantuminen sunnuntaiksi, jotta pääsee erkkariin moikkaamaan kaikkia kavereita! Kunnon lenkille pääsyä fiilistelen kans, sillä tällä viikolla lenkit on hoitanut pääasiassa mies, yhtenä päivänä en jaksanut lenkin lenkkiä. Onneksi on se piha, missä koirat saavat temuta suurimpia höyryjä pois ja aivotyöskentelyä on harrastettu etsi -leikin muodossa, siitä tykkäävät kaikki!



Jonna ja Tahti

Jaa niin, sen verran on koiramaistakin ohjelmaa ollut tällä viikolla, että veljentyttöni ja Nemo osallistuivat lapsi-koira -luokkaan mätsärissä Hakametsässä. Mukavasti Nemo tassutteli vieressä ja seisoi oikein mallikkaasti :) Meidän Nemo sijoittui näin ollen ykköseksi ja ainoa kilpakumppani irlanninsetteri kaima Nemo kakkoseksi. Molemmat sai pussilliset nameja + leluja, ruusukkeet ja komeat pokaalit!


Lähdössä maastoon

Niin ja olihan Lunakin tallilla mukana viimeksi (Jonna sanoi, että se on Lunan vuoro nyt ;). Tehtiin tunnin lenkki värikkäissä maisemissa hiekkateitä pitkin. Veljentyttö istui hevosen selässä ja me käveltiin Lunan kanssa. Tahti-heppa ja Luna eivät olleet toisistaan millänsäkään, paitsi kesken lenkin sattui ihan hassu juttu... vaan Luna pystyy tällaisiin... Yhtäkkiä tyttö pysähtyi, kääntyi hevosen eteen ja hyppäsi sen turpaan heittäen suukon ja jatkaen sitten matkaansa tien vasemmassa laidassa ojia nuuskutellen..?! Me muut ei ehditty tajuamaan mitään, Tahtikin vaan vähän hölmistyneenä nosti päätänsä ylemmäs jatkaen matkaansa. 


Syksyn viimeisiä vihreitä

Samana päivänä Nuga oli mukana Tampereen päivän riennoissa, paloasemalla ja Tallipihalla. Nemo teki lenkin Tampellan alueella.


Menen taas pötköttelemään, onneksi on maailman ihanimmat kainalolämmikkeet <3 <3 <3 Mukavaa viikonloppua! :)



P.S. Juhlistitteko Maailman Eläinten Päivää? Meillä ei sen kummemmin, paitsi että olin koko päivän koirien kanssa kotona ja jopa Nuga otti torkut mun kainalossa, mikä oli laatuaan ensimmäinen, sillä poika ei ole päässyt sänkyyn, eikä oikein osaa pötkötellä ihmisen vieressä, koko ajan pitäisi vaan pussailla ja leikkiä :)

P.S.2 Meinasi mennä jo poroja nokkaan, kun korttelilenkillä oli yhdistelmänä: vesisade, flunssan jälkeinen tuskanhiki, kiskovat koirat, kännykkäpuhelu, Nuga kakkosella, tien toisella puolella villakoira, ohi kaahaavat autot ja lopputuloksena: Nuga siinä ihan itsessään toisen puolen tassut ja kylki... ei muuta, kun koira, panta, hihna ja boksi (missä odotteli sen aikaa, että lenkitin vielä Lunan erikseen) pesuun... Normipäivä. 

P.S.3 Mulla on teille yllätys tulevalla viikolla, joten pysykää kuulolla ;)

6 kommenttia:

  1. Vitsit, miten komea tuo Tahti ♥ Meinaa taas vanha heppatyttö nostaa meikässä päätään :-) Ja ihana Luna pussaamassa turpaan, ei kyllä meillä kumpikaan taitaisi kovin hellästi hevoseen suhtautua ;-)

    Hienoa, että silmät ovat terveet! Juoksuja sitten vaan odotellaan ja ihanaa pennuntuoksua sitten taas aikanaan..

    Sunnuntaina nähdään :-D

    Eläinten päivää vietettiin meillä lähinnä Maran kanssa agitreeneissä, mutta molemmat sai (laihiksesta huolimatta) vähän ekstraherkkuja ;-)



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tahti on kyllä niiin tädin unelma <3 Iso, aina innoissaan lähdössä hommiin ja reipas, mutta pomminvarma <3 En tiedä, mikä se Lunan pusu oli, mutta Tahti ei siitä ollut moksiskaan, joten kai se sitten oli pelkkä pusu :D

      Niinpä, aah, pennuntuoksua <3 Toivotaan, että kaikki menee suunnitelmien mukaan.

      Extraherkut toimii aina ;) Huomisiin!

      Poista
  2. Onnea Nemolle ja Jonnalle! Ja paranemisia sulle. Meillä Henri samassa taudissa, vaikka sitkeesti sekin on koko viikon koulussa käyny. Nyt se vaan taisi kostautua kun nousi kuume:(
    Ei meilläkään sitä eläintenpäivää sitten sen kummemmin vietetty. Nameja kerjäävät nykyään sen verran usein (ja saavatkin niitä :0 , että ei kyllä enempää tarvinnu antaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos :) Niin se lääkäri mulle sanoi, että olisi pitänyt heti jäädä kotiin, niin olisi mennyt tauti nopeammin ohi... Henrille pikaista paranemista!

      Hih, ihania namin kerjääjiä <3 Meillä aika samanlaista touhua, vaikka ehkä nykyään tulee vähän vähemmän annettua verrattuna siihen, kun oli vaan yksi koira. Oli niin helppo antaa kippo nuoltavaksi ja tehkä temppuja namien kera, nyt ne muut huutaa vieressä täyttä kurkkua, jos yhtä vaan huomioi :D

      Poista
  3. Eläintenpäivänä juhlittiin!

    Mikäköhän ylläri on tulossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ihanaa, teidän blogista saa varmaan tietoa juhlinnasta..?

      Sellainen perinteinen pieni ylläri ;)

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!