8.10.2023

Kaunis syksy


Takapihan harjulta

Syksyn väriloisto on saapunut! Vielä viime viikolla oli vähänlaisesti väriä puissa, mutta niin vaan tänäkin vuonna saadaan ihastella luonnon monia värejä. Tällä viikolla on myös tarvinnut ensimmäistä kertaa toppatakkia ja koirille on viritetty valot kaulapantaan aamu- ja iltalenkeille. 


Nemolla pirteä aamu


Siksakkia


Paljon pihlajanmarjoja...

Meillä oli taannoin kotikulmilla irtokoira tilanne, missä ei käynyt onneksi kuinkaan (koira saatiin kiinni ennen, kun oli meidän kohdalla), mutta se taas säikäytti niin, että olen lenkittänyt koirat erikseen kotoa lähteissä. Ollaan lisäksi ajeltu Piikahakaan ja Tesomajärvelle laatuaikalenkeille, missä pääsee mukavasti kahden koiran kanssa niin, että näkee kaukaa vastaantulevat. Kotikulmille on tullut lisää koiria ja tuntuu, että joka toisesta pihasta niitä ampaisee, mutta suurimmassa osassa jäävät aidan sisäpuolelle katsomaan.

Mun etäpäivinä on tehty lenkkiä myös ruokatunnin aikaan, milloin pääsee Lunan kanssa etenemään mukavasti pitkin pururataa ja metsäpolkuja, kun ei ole juurikaan muita lenkkeilijöitä. Välillä on käyty myös Nemon kanssa päiväaikaan ylimääräisellä lenkillä, jos alkaa kyselemään tekemistä aamusta ennen klo 9, vaikka on juuri ollut aamulenkillä ja saanut aamupalan :D


Tesomajärvellä päin


Lunalla vauhtia töppösissä


Luna nauttii laatuaikalenkistä, kun mennään juuri hänen tahtiinsa

Koirat tuli madotettua Axilurilla ja Nemo sai siitä viikon päästä kennelyskärokotteen, Lunalla se olikin voimassa. Otettiin myös kontrolliverikokeet Nemolta laajemmin, jotta on turvallista rauhoittaa hampaiden puhdistukseen ja Lunalta maksa-arvot. Tytöltä myös tarkastettiin sydän ultralla, näytti edelleen lievää, arvoasteikolla 1. Nyt odotetaan ja toivotaan hyviä verikoetuloksia.

Nemolla on taas vauhti päällä lenkeillä! Aamuisin on ollut vaan pari astetta lämmintä, niin poika kirmaa täysillä flexin päässä. Energistä syksyn jatkoa siis kaikille! Itse en ole aina ihan yhtä energinen, kun koirat, jotka herättelee noin 90% aamuista... Ei tää kuitenkaan ihan pikkulapsiarkea ole, kun saan monesti nukuttua 7-7,5h, tarve kyllä mulla ainakin tunnin enemmän. Nyt ei ole tullut uni illastakaan aiemmin, kun on sen verran monta mukavaa syysprojektia menossa (mm. makramekurssi ystävän kanssa, vaatekirppispöytä, pikkujouluja suunnitteilla yms). <3


Lounasajan lenkillä


Syksy on ollut kaunis

2 kommenttia:

  1. On hienoo maisemaa! Kelpaa siellä lenkkiä tehdä 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täällä on kyllä kaunis luonto ympärillä ja sopivasti lenkkipolkua sekä metsäreittejä!

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!