10.1.2018

Luonneanalyysi...


Tyttö väsähtänyt ruoan ja leikin päälle


Tyttö nukkuu jo, pojat tulossa kans syliin


Sleeping beauty, huomaa pienen tassun roikotus yli laidan


"Mekin tullaan syliin"


"Minä en millään malttaisi nukahtaa"


Unikeot kasalla

Ah, mä niin rakastan pentujen kanssa puuhailua! <3 Kaikki työstressi ja kiire häviää, kun istahtaa pentuhuoneen lattialle ja alkaa seuraamaan pienten touhua. Ovat kyllä ihan parhaassa iässä, touhukkaita pieniä, jotka tulevat luokse hännät heiluen ja hampailla hellästi tutkien maailmaa. Varpaan, sormen tai lahkeen sijaan on tarjottu leluja ja kyllähän ne jo narulelusta tarraa kiinni + maistelevat. Tänään ensimmäistä kertaa oli hennon vetoleikin tuntua. Pennut kutsuvat myös toisiaan (ja minua) leikkiin pylly pystyssä ja pientä pomppimistakin on nähty (tuli vähän parsonin iltavilli mieleen). 

Sitä jaksan ihmetellä aina vaan, kuinka nopeasti nuo pienet kasvaa! Kuvien välillä on pari päivää siis tämän tekstin yläpuolella olevat ja tänään otetut alapuolella. Onhan ne taas jo erinäköisiä vesseleitä <3 Pienen pienet hampaat tuntuivat jo sunnuntaina sormea vasten ja tänään ne vähän näkyvät pilkistävän ikenien reunasta. 

Helmi tuntuu olevan tyytyväinen eloonsa. Tänään paineli töiden jälkeen pidemmälle lenkille (noin 15-20 minuuttia) ja nautti selvästi haistelusta & lumikasojen tutkimisesta. Hyväntuulisena sitten kotiutui yläkertaan vauvojen kanssa ja oli perinteisen iltapäivä luun aika. Meillä koirat odottavat aina työpäivän jälkeisen lenkin päälle jotain pientä pureskeltavaa. Se tuo itselle muutaman minuutin rauhan vaihtaa vaatteet ja/tai tehdä välipalaa itselle.


Frosty the Snowman


Little Drummer Boy


Santa Baby

Olen niin ihastunut näistä jokaiseen pieneen <3 <3 <3

Frosty the Snowman vaikuttaa tällä hetkellä kaikista rohkeimmalta ja touhukkaimmalta (toki se on ollut koko ajan päivän pari edellä muita kehityksestä, silmät aukesi ensimmäisenä jne). Sen häntä heiluu ihan vimmatusti ja pistelee muina miehinä menemään liukkaalla parketilla, tutkien äidin juomakippoa ja käyden kertaalleen pentuhuoneen ulkopuolella. Viihtyy myös hyvin sylissä ja hakeutuu syliin häntä heiluen. (Jotenkin tästä tulee mieleen meidän Nemo, joka lähti myös liukkaalle lattialle ainoana painelemaan, lässähtäen lopulta x-asentoon masulleen ja pappaansa (Frostwood Flying Ace) morjesteli ensimmäisenä rohkeana koko pentueesta).

Little Drummer Boy on syötävän söpö ja näyttää, että siitä tulee karvainen pikkumies. Se touhuilee etenkin veljensä kanssa painien ja leluja maistellen. Poika on kova syömään ja viihtyy lautasella pisimpään koko ajan syöden (kaksi muuta poikkeilee syönnin lomassa muualla seikkailemassa) ja sen masu onkin ihan pumpuralla nappula-aterian jäljiltä. Pikkuinen painelee rohkeasti myös liukkaalla lattialla, äitinsä boxissa ja boxin metallisen ristikon päällä (täällä treenataan jo agilityjuttuja ;) Pitää uskaltaa kulkea kaikenlaisten materiaalien päällä). 

Santa Baby on porukan rauhallisin, se ääntelee hieman hillitymmin ruoan perään, kun pojat. Nappularuoka ei ole sen suurinta herkkua, vaikka sitäkin vetelee reippaasti, mutta kärkkyy samalla äitinsä maitoa ja tarttuukin hanakasi porukan isoimpana äidin seisovaan maitobaariin kiinni. Ruoan päälle tyttö leikkii siinä missä pojatkin ja maistelee mielellään varpaita, mutta simahtaa sitten ensimmäisenä kiiveten syliin. Siinä nukkua pussuttaa tyytyväisenä <3

Näistä ei kuitenkaan voi vielä päätellä koko totuutta. Oikeat luonteet alkavat tulla näkyviin noin kuuden viikon kieppeillä, parin viikon päästä. (Edellisessä pentueessa aluksi porukan pienin ja rauhallisin poika on nyt isoin ja lujatahtoisin, ihana Milo <3).

Mukavaa talviviikon jatkoa! Täällä jatketaan huokailua vaaleanpunaisten silmälasien läpi ;) Tosin energiaa voisi jostain napata vähän lisää, joka ilta väsyttää ihan huolella jo klo 20.


P.S. Niille, jotka eivät seuraa meitä Facebookin (Nemon Seikkailut -ryhmä) kautta, niin pennuille on tilattu tällaiset:

Jee, jee! Meillä on huippu ihana iskä ja se sponssas meille ihka ensimmäiset kaulapannat 😍 Nää on Vinhan käsintehdyt, saadaan vähän bambia ja kettua koristeeksi. T. C-pennut (Santa Baby, Frosty the Snowman ja Little Drummer Boy)


2 kommenttia:

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!