17.10.2017

Rakkautta ensi silmäyksellä

Huutakaa hep, ketä väsyttää jo tämä syksy? Eihän tässä muuten mitään, mutta kun lähes joka päivä sataa ja toisinaan ihan aamusta iltaan. Onneksi välillä on päästy lenkki kastumattakin. Koirat eivät ole sokerista, mutta huomaa, ettei ne lähde innoissaan ulos, kun ovat muutamana päivänä peräkkäin kastuneet ja sadetakki niskassa vasta onkin tylsä juttu ;)

 
Mustavuoren lasketturinteeseen kiipeämässä

 
Näköalaa rinteen päältä
 
Meidän syksyä on piristänyt mummu, joka eläkkeellä on tullut meille työpäivän aikana hoitoon keskiviikkoisin, joka toinen viikko. Siis näin hän itse sen kuvailee, mutta ehkä mummu kuitenkin hoitaa siinä koiria tai sitten se on molemmin puoleista <3 Päiväohjelmaan on kuulunut sarjojen katselu sohvalla porukalla, lenkkeily ja herkuttelu. Niin parasta, kun itse pääsee töistä kotiin, eikä tarvikaan lähteä pitkälle lenkille! Luksusta!
 
Ko. iltoina olen huomannut tekeväni ruokaa pidemmällä kaavalla jälkkäreitä myöten ja myös koirille on jaksanut keksiä aktiviteetteja mm. älypelejä, namien etsintää karvalankamatosta ja leikkihetkiä yläkerrassa. Kaikki tapahtuu yksi koira kerrallaan, joten menee tovi, kun koko lauma on viihdytetty ja ne vaihdot porteissa/ovissa täytyy tehdä tarkasti, ettei ala tappelu. Mutta kyllä ne nauttii iloisena keskipisteenä ja sen jälkeen on kiva pötkötellä sohvalla kyljessä kiinni.

 
Nuga posettaa <3

Trimmausprojekti on jatkunut, nyt on Luna päässyt karvoistaan. Peikosta kuoriutui syötävän suloinen pikkuprinsessa <3 Nemoa tarvisi vielä vähän siistiä, kun OnniDogiin tehty trimmi oli hieman suurpiirteinen.
 
Intouduttiin yksi päivä kiipeämään Tampereen Kalkussa sijaitsevan laskettelurinteen Mustavuoren päälle ja kyllä kannatti! Rinteen päältä avautui huimat näköalat yli järvien ja syksyn väriloisto lintuperspektiivistä oli näkemisen arvoinen. Nemo sai taas viipottaa vapaana silloin, kun muita ei ollut näköpiirissä. Lenkkeilijöitä riitti, varsinkin rinteen päällä olevilla lenkkipoluilla, joten pienemmät pysyivät visusti hihnassa. Suosittelen poikkeamaan, päälle kipuaa reilussa kymmenessä minuutissa.

 
Mun lauma

 
Nuga on huomannut toisen koiran...

 
Syksyn värit
 
Viikonloppuna käytiin kasvattini Helmin (Finding Nemo's Diamonds Are Forever) kanssa tapaamassa Vattia (FI MVA SE MVA EE MVA RU MVA BY MVA RKFV Gwragged Annwn Nathaniel). Se oli rakkautta ensi silmäyksellä, olin ihan yllättynyt. Mahtava tyttö, jonka kanssa on niin kiva olla liikenteessä, kun se käyttäytyy iloisesti ja puuhakkaasti. Vatti myös on oikea herrasmies, välitön hyväntuulinen poika. Ultra on varattu kuukauden päähän, joten silloin ollaan viisaampia, tärppäsikö meillä <3

 
Helmi <3 Vatti
(en onnistunut nappaamaan kuvaa, kun katsoivat toisiaan/samaan suuntaan)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!