2.10.2015

Vieläkö kehtaa?

Vieläkö lokakuussa kehtaa palata kesälomamuistoihin...






Kolmannella kesälomaviikolla vietettiin kaksi yötä Tallinnassa kahden. Matkustettiin lähtöpäivänä ajoissa Helsinkiin, jossa syötiin ruokaisat salaatit lounaaksi Vltavassa, shoppailtin pienesti, kahviteltiin ja mentiin rautiovaunulla satamaan. Laivamatka meni mukavasti herkutellen ja discossa tanssien.

Ensimmäisenä aamuna suunnattiin Tallinnan eläintarhaan, kun oltiin viety matkalaukut hotellille säilöön, taksi hotellilta eläintarhaan maksoi noin 12€. Eläintarha oli suuri metsä- ja puistoalue, sen alkupäässä oli vanhempia tiloja, mutta matkan edetessä löytyi suurempia uudempia alueita. Eläinkirjo oli laaja, paikat näytti siisteiltä ja asianmukaisilta. Jääkarhun pennun vesileikkejä olisi voinut seurata loputtomiin, samoin apinoiden, jotka kiipeilivät, leikkivät, kiusoittelivat ja ajoivat toisiaan takaa :P Vuohiaitaus oli myös mieleenpainuva, sillä sinne sisälle sai mennä rapsuttelemaan ja ruokkimaan erikokoisia ja -värisiä vuohia. Aikas hellyyttäviä!

Eläintarhan jälkeen kipaistiin tien toiselle puolelle Rocca al Maren ostoskeskukseen, jossa syötiin mainiossa italialaisessa Da Vincissa. Sisustuskaupoilla meinasin kirkua, sen verran edullisemmat hinnat oli kun Suomessa, mutta mukaan lähti vain jotain pientä, sillä en viitsinyt alkaa raahaamaan mukanani julkisilla sisustustauluja, korituoleja, kynttilälyhtyjä, mattoja jne ;) Takaisin päin tultiin bussilla, lippu maksoi reilu 2€. Vihdoin päästiin kirjautumaan hotellille, joka oli aivan ihana-luksus Radisson Blu Sky. Pienen breikin ja freshauksen jälkeen lähdettiin kävelemään vanhaa kaupungin katuja pitkin, ja nälän yllättäessä suunnistettiin jälleen Trip Advisorin avulla Tallinnan yhteen suosituimpaan ravintolaan, kasvisruokaa Vegan Restoran V:ssä. Meillä kävi säkä, sillä yksi pöytä oli vapaana ja päästiin istumaan iltaa kahden tunnelmalliseen pieneen rentoon ravintolaan. Illan pimetessä käveltiin hotellille ja poikettiin vielä hotellin kattoterassille 24. krs:een ihastelemaan Tallinnan valoja pienen myrskyn tuivertaessa... Terassilla tarkeni hetkisen lämpölampun ja viltin alla.

Seuraavaksi on suunnitteilla ystäväni kanssa vastaava reissu jouluostoksille... <3 (Hinnat vaan näyttää huomattavasti korkeammilta kun elokuussa, jolloin oli juuri Suomessa loppunut lomakausi).



Neljännellä ja samalla viimeisellä lomaviikolla:

Niittykukkia maljakossa - vanhat autot - aamupala jogurttia marjoilla - tupla baby showerit työkavereiden kesken - hempeä kattaus - mies, joka ei tykkää valokuvaajista - nyyttärit - Lunan suloinen tyttö Ruusu - Hauskojen Elopiknik - Elmeri kerjää - Pirkkalan lampaat - Pyynikinajojen lähtöruutu - hemmottelua isoille ja pienille tytöille - Mama's Machine - jääteetä sydänjäillä Muumikannusta - juustotarjotin kahdelle kotona - Nuga ja Ruusu kohtasivat agilityepiksissä - karviaisia, nam - mutakakku - Pyynikinajojen juliste - pyöräretki Pyhäjärven ympäri - piknikillä - Hauskojen sisäänkäynti - pienelle vauvalle - Pohtiolammelle Tahdin kanssa

Miksi aina ei voi olla kesä... <3 Iloista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!