4.10.2015

Syysfiilistä ja sisustusostoksia



Jännitin vähän etukäteen, kuinka lokakuu ja oikea syksy lähtee käyntiin. Mistä taas ammentaa niitä ilon aiheita, kun ulkona pimenee ja kylmenee? Täällä ollaan kuitenkin energisissä syysviikonloppu fiiliksissä, koska:

1. Flunssa on suurin piirtein selätetty!
2. Aurinkoinen syyskeli
3. Pitkät rauhalliset lenkit koirien kanssa
4. Sisustusshoppailukierros, kotiin pientä piristystä ja muutama lahja
5. Ensimmäiset kynttilät poltettu
6. Villasukat valmistui ja heti uudet väriä vaihtavat punaiset puikoilla
7. Kaupoissa näkyi jo niitä j-juttuja tohtiiko sitä sanoa... JOULUjuttuja ;)
8. Kahden keskistä aikaa <3

Joten tänään ajattelin vähän tuunailla paikkoja kotona, löytää paikat uusille sisustusostoksille, ottaa lisää kynttilöitä esille ja hakea lämpöisemmät vaatteet varastosta (sieltä tekee aina 'löytöjä' eli sellaista päälle laitettavaa, mitä ei muistanut olevankaan ;). Tallille myös riennetään iltapäivällä veljentytön kanssa, meillä on kolme hevosta hoidettavana muutamana päivänä viikon sisään.

Mitä sunnuntai suunnitelmia teillä on? Onko Tampereen päivään menijöitä?

Viettäkäähän mukava päivä! <3


4 kommenttia:

  1. ♥niin kivoja ostoksia! juu, joulua on hauskaa jo miettiä ja suunnitella. Oikein mukavaa sunnuntaita sinne teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että on muitakin joulufiilistelijöitä :) Se on kyllä yksi, millä jaksaa pimeimmän ajan vuodesta. Mukavaa viikon jatkoa!

      Poista
  2. Essunkka sää vaa sanonu sitä J-sanaa ???? Herrajesta, joko seki on tulos. Mittän en oo tehny, tooiset jo kutoo sukkii ja varmaan käärii jo koht niit L-tavaroita papereihin jne jne.
    Kynttilöitä on polteltu, mutta vasta vaan ulkona. Sisällä poltan harvoin kynttilöitä. Ei sen takia että pelkäisin tulta, mutta jostain syystä se on vain jäänyt ajan myötä se tapa.
    Komero on pullollaan lankoja. Ehkä niistä pitäisi kutoa sukkia. sukat on semmoinen sopivan lyhytkestoinen työ. Jota voisi tehdä tv:täkin katsoessa. Mokoma aikavaras kyllä koko vekotin.
    Terkkuja sinne ja sen ajan odotusta, kun selkeesti tunnut olevan semmonen j-ihminen ja tykkäät siitä j-ajasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Maija, sinä oot ihana ja piristit päivääni! Ei tässä varmaan auta vielä kauheasti alkaa hössöttämään niitä j-juttuja, mutta voihan jo vähän mietiskellä ja suunnitella... ;) Sukkia on kyllä kiva tehdä nimenomaan telkkarin edessä! Mukavaa viikon jatkoa, terkkuja <3

      Poista

Jos kommentoimisen kanssa on ongelmia, niin valitse Kommentti nimellä: "Nimetön" ja kirjoita tekstisi perään oma nimesi :)

Kiitos, kun kävit blogissa <3 Kommentti ilahduttaa aina!