30.7.2012

Ei ihan vielä herkku


Do diih, yksi yöpöydän liina on valmis /silitystä vailla! Inspiraatiota sain Pitsienkeli blogista, mutta ohje omasta päästä. Hauskinta tässä onkin se, että toiselle pöydälle tarvisi samanlaisen, mutta mitään silmukkamääriä ei ole ylhäällä... ;) 


Liinassa kuitekin toistuu kaksi yksinkertaista kerrosta: 

1. pelkkiä pylväitä 

2. kaksi pylvästä, ketjusilmukka, hyppää yhden yli ja taas kaksi pylvästä.

Tarvittaessa piti kuitenkin soveltaa, ettei liina menee ihan kupruille säätelemällä ketjusilmukoiden ja pylväiden määrää. Erittäin selkeä ohje siis :P



Loppuun vielä herkkukuva, pihan toisesta puusta löytyi ensimmäinen kirsikka! Maku ei ollut ihan vielä herkku, kirpeän puolelle meni...


29.7.2012

Takapakkia..?

Jouduin pyörähtämään kesken loman töissä, murr. Luna lähti seuraneidiksi, pusutteli rempan pojat ja kävi moikkaamassa toimiston tyttöjäkin. Luna on ihan mahtava kyläkoira, niin kiltisti tutkii paikat ja moikkaa uudet ihmiset (pojat vastaavasti tonkivat roskikset, kuljettavat tavaroita, eivätkä rauhoitu sekunniksikaan paikalleen..).


Riemulla ei ole rajaa, omassa pihassa


Agitreeneissä mentiin aluevalmennus rataa Jannen johdolla. Nemon kanssa tehtiin 14 ensimmäistä estettä ja lopulta ehdin kaarevan juoksusuoran päässä tekemään valssin ja saamaan koiran oikealle puolelle estettä. Siinä oli haastetta kerrakseen ja jalat pikkaisen jäykkänä seuraavana päivänä ;) Samalla tuli juostua myös Villen poikien Ukon ja Klenin kanssa <3


"Apua, äiti syö mut!"


Parsonlenkillä poikettiin Ylöjärvellä hyvässä seurassa. Mukaan lähti vaan Nuga ja tekipäs hyvää lenkki ihan yksin, ilman äitiä ja isää ;) Mukavasti poika morjestelikin kaikki tytöt ja jonkun pojankin. Haukkuminen meinasi jäädä odotellessa vähän päälle, mutta onneksi olin tajunnut napata namia mukaan ja treenailtiin siinä samalla sivulle tuloa, katsekontaktia ja istumista.

Ke-to meni agikisoissa, ensin epävirallisissa ja sitten oikein virallisissa. Molempina päivinä oli paljon kavereita paikalla ja letkeä meininki lukuunottamatta sitä, että Nemo keksi alkaa pomppimaan kontaktien yli, mitä ei ole tehnyt ainakaan vuoteen... Jätkä pisti ihan lekkeriksi, sen ilmeestä näki, että tiesi mitä piti tehdä, mutta kokeili nyt kumminkin pilke silmäkulmassa, mitä tuumaan pomppimisesta... Aargh.


Kaukokuvia kisapaikalta (mies ekaa kertaa agikisoissa mukana)



Epiksissä olin päättänyt etukäteen, että palkkaan kontakteilla mölliradalla. Suunnitelma piti. Kisaavien radalla kuitenkin jatkui pomppiminen ja vielä virallisissakin seuraavana päivänä. Niin agi- kun hyppyradalta tuli hyllyt. Ekalla radalla loikkasi puomin alastulon, palautin kontaktille -> hylly, jonka jälkeen sinkoili loppuradan mihin sattui, A:n meni kuitenkin nätisti, mutta otti sitten vielä lentokeinun... Tokalla hyppyradalla meni mukavasti ekat neljä estettä, mitä pidin vaikeimpina kohtina, jonka jälkeen hyppäsi renkaan sivusta ja sinkosi muurille -> hylly. 


Pupu on mun palkka

Kyllä silloin kiehutti, tuntui että kontaktit meni vuoden takapakkia, mutta toisaalta ottihan Nemo A:n kontaktin asiallisesti, joten ei kai tässä peli ole menetetty... Muutenkin taisi vaan olla odotukset korkealla, kun viikon takaiset kisat meni niin mukavasti hallinnassa ekalta radalta alkaen ja nyt nähtiin taas sitä Nemomaista hauskanpitoa ;) Taisi olla virhe viedä Nemo edellisenä päivänä epiksiin, sillä virallisissa vire oli sitä sun tätä. Toisaalta koira oli kierroksilla, mutta oikeasti tosi väsynyt eli käytännössä keskittyminen oli aivan hukassa. 


Ratojen jälkeen oli mukava viilentyä vedessä

Ihanaa, kun vihdoin tuli helteet! Koirat nauttii omassa pihassa olosta (tosin yhdessä nurkassa pörrää mehiläisiä, eikä olla saatu sitä maapesää hävitettyä, Nuga on sieltä jo yhden pörriäisen vetänyt huiviinsa, onneksi ilman allergista reaktioita) ja tänään täytyy ainakin Luna viedä uiskentelemaan! Leppoisaa sunnuntaita <3


Vaarin Varasto


Olettekos käyneet Vaarin Varastossa? Sain työkaveriltani vinkin putiikista ja niinpä suuntasimme Tammelaan yhdellä lukuisista kesäloman pyöräilyretkistä. Vaarin Varasto myy ja ostaa pääasiassa vanhoja astioita mm. Arabiaa, joten sieltä saattaa löytyä hyvinkin se astiaston puuttuva osa. 


Heräteostoksena nappasin mukaan Kastehelmisarjan pikkuruiset lautaset, jota voi käyttää vaikka lasin alla, teepussin alusena, kynttilöille...


Eilen pääsin ihastelemaan eri ikäisiä varsoja. Maitovarsojen laitumella oli niin ajaton fiilis, kun kymmenisen tammaa varsoineen nautti helteestä sulassa sovussa heinää mutustaen. Takastulomatkalla pulahdettiin uimaan ystävän kanssa ja kruunattiin retki tötteröjäätelöillä.






Oikea kesä on nyt täällä <3

23.7.2012

Aamupala pihassa


Onpas ihanaa, kun on oma piha! Katoin pienen aamupalan ulos edellis päivän polttareitten rippeistä, ei meillä ihan joka päivä syödä sipsejä aamupalaksi.. Ja kyseessä siis ystävän polttarit ;)


Pieni sydämenmuotoinen teepussin alunen löytyi Prismasta. 


Krysanteemi, jonka meinasin heittää pois (kesäkukat osa 1), kukkii taas, jihaa.


Aurinkoista viikon aloitusta! :)

20.7.2012

Terveisiä Korfulta

Otettiin äkkilähtö Korfulle, jossa lämpöä riitti joka päivä yli 30 astetta. Tässä muutamia makupaloja matkan varrelta.


Tien vierustoilla oli paljon kukkia


Sidarista löytyi kaunis ranta


Näissä tunnelmissa oli mukava lueskella kirjaa, taustalla soi reggae ja meininki oli let's go leppoisa


Sidarista 2km skootterilla löytyi Panorama -ravintola


... Huikeilla maisemilla


Reissun parhaat kreikkalaiset salaatit syötiin täällä (vaikka olihan ne joka paikassa ihan taivaallisen hyviä!)


Ruoan jälkeen lähdettiin laskeutumaan alas, näkymä oikealle


... Näkymä vasemmalle


Päästiin uiskentelemaan



Toinen skootterireissu tehtiin Kassiopiin ökyhuviloiden maisemiin


Näkymää ravintolasta


Tällainen suojaisa paikka löydettiin auringonotolle, uimiselle, lukemiselle...


 Aaltoja olisi jaksanut katsella ihan loputtomiin, taustalla näkyy Albania


Ollappa vielä tässä hetkessä <3


Muutama drinksu maistui


Viimeisenä iltana oli pakko kastella vielä kerran varpaat mereen.

Korfu oli positiivinen yllätys, vaikka saarella ei varsinaista historian havinaa ollutkaan. Viikko kului leppoisasti hotellin altaalla, skootterin kyydissä maisemia ihaillen, erilaisissa merenrannoissa aurinkoa ottaen, syöden taivaallista ruokaa, ratsastaen vuorilla ja meren rannassa, Korfun vanhassa kaupungissa shoppaillen, suomalaisten kanssa drinksutellen ja ehtipä mies sukeltamaankin, vaikka opas oli sitä mieltä, että merestä ei löydy muuta, kun 'hiekkaa ja kiviä'. Kyllä siellä oli koralliriuttaa, kalaparvia, luolasukellusta ja pienellä hylylläkin kävivät. Korfulaiset oli oikein mukavia ja tunnelma oli koko ajan turvallinen, rahastakin sai aina oikein takaisin. Täydellinen päännollaus matka meille <3 

Onko linjoilla muitakin Kreikassa matkustaneita? Mitä piditte? :)

Ihana loma


Lomalla ehtii touhuta kaikenlaista kivaa koirien kanssa. Pojat kävivät moikkaamassa keeshound Sädettä maalla, vauhtia riitti sadekuuroista huolimatta (harmi vaan, että ne kuvat tuli poistettua kamerasta epähuomiossa). 

Yhtenä päivänä käytiin porukalla tyhjässä koirapuistossa, jonka jälkeen vietiin koirat uimaan, sen verran kuraisia kun olivat.




Polkupyörän vierellä menoa harjoiteltiin ekaa kertaa Lunan kanssa ja homma sujui ihan mallikkaasti, vaikka alkuun oli pientä vetoa. Mistä muuten saa ostaa polkupyörään kiinnitettävän 'telineen', johon koiran saa kiinni? Saako niitä edullisemmin jostain muualta, kun suoraan eläinkaupasta? (Kävin jo Biltemassa niitä kurkkimassa, mutta en löytänyt..). 



Oma piha on nyt koirienkin käytössä, kun saatiin aidat paikalleen. Vielä himoitsen yhdelle pätkälle korkeampaa lauta-aitaa, mutta mies ei ole ainakaan vielä innostunut nikkaroimaan sellaista... 




Agilitytreenit- ja kisat jatkui pienen lomailun jälkeen. Treeneissä oli ihan vetämätön olo, mutta Nemolla täysi draivi päällä, jonka avulla sai mutkin hereille :)

Oman seuran iltakisoissa käytiin juoksemassa kaksi rataa. Nemo oli heti ekalta radalla hyvin kuulolla (taisi pojan nukkumaanmenoaika vaikuttaa asiaan), mutta jotain säätöä tuli kuviolla aidan takaaleikkaus ja seuraavan aidan takaakierto. En oikein muista tarkkaan, mitä siinä kävi, mutta Nemo ainakin kääntyi väärään suuntaan ja oli yhtäkkiä mun jaloissa, komensi mua haukkumalla -> kielto. Heti tämän jälkeen ohjasin kepeille liian lähelle ja Nemo lähti väärästä välistä yht. 10vp. 


Tokalla radalla oli pari pientä spurttikohtaa, jotka molemmat meni pitkäksi, kun en tajunnut ottaa Nemoa hallintaan, joten kepeistä mentiin kerran komeasti ohi 5vp. Olin kyllä tyytyväinen yhteistyöhön, ohjaajan vaan tulisi treenata enemmän :P Tulevalla viikolla mennäänkin heti torstaina kisailemaan lisää!


Loppuun vielä kuva, kun Nemo chillailee pihassa, sillä välin, kun pienet kaahaa... Huomaattekos, kun kesämies on trimmattu, eikä aikaakaan mennyt, kun noin 1,5h x 2 päivänä! (Pari vuotta takaperin mulla saattoi mennä noin 8-10h koko projektiin... ;)


Toivotaan aurinkoista kesän jatkoa kaikille!